donderdag 20 september 2007

Scherven brengen geluk?

Deze week is het eerste raam gesneuveld op de school waar ik stage loop. De buitenramen hebben een dubbele beglazing, maar de ramen van de klas naar de gang toe hebben 'maar' enkele beglazing. Gisteren was er een 'beetje' tumult ontstaan in een klas tussen twee jongens en dat is geëindigd met een volle kopstoot tegen het glas (ADHD èn ODD is geen goede combinatie...). Gelukkig is het goed afgelopen en bleek de jongen in kwestie zelf niets te hebben, want dit had ernstige gevolgen kunnen hebben... Het raam werd meteen vervangen door de conciërge van de school en vandaag was er al niets meer van te merken.
Aangezien er in een andere klas ook al stoelen door het lokaal gevlogen zijn (gelukkig tot nu toe nog niet naar iemand gericht), ben ik toch benieuwd wanneer het volgende raam hersteld zal mogen worden...

3 opmerkingen:

Unknown zei

Er zal nog wel vanalles gebeuren.
Hopelijk blijft het toch nog binnen de perken dan.

Unknown zei

Oef, dat is inderdaad goed afgelopen. Voor hetzelfde geld had die jongen lelijke verwondingen kunnen oplopen.

Liez zei

Niet alleen die jongen, er zaten verschillende scherpe scherven in het raam waarmee ze elkaar te lijf hadden kunnen gaan en ook de kinderen die langs het raam zitten, hebben scherven over zich gekregen. Gelukkig had niemand zelfs maar een krasje! Zéér veel chance!