dinsdag 21 augustus 2007

Turnhout Kermis

Op de terugweg van Nederland zijn we zaterdagavond gestopt in Turnhout, waar we op uitnodiging van Joeri en Annemie mee naar de kermis zijn gegaan. De kermis was er natuurlijk niet zo groot als in Hasselt, maar het was er wel heel leuk. Stijn heeft zich samen met Joeri, Annemie en Mich nog een keertje kunnen uitleven in de X-Factory (zelfde attractie als de X Treme) terwijl ik gepast heb wegens te losse schoenen en met Gunther, Kim en Annelies heb toegekeken. Volgende keer niet vergeten om betere schoenen aan te doen!
Later op de avond hebben we nog gelachen in het Fun House (altijd leuk om geplet te worden) en er gekeken naar Mich's poging om ondersteboven in de draaiton te eindigen (wat redelijk gelukt is :-p). De jongens hebben nog geprobeerd om een grote knuffelbeer te schieten (wat helemaal niet gelukt is) en Annemie heeft laten zien dat ze niet moet onderdoen voor de jongens als het op krijtjes schieten aankomt. De draaiende inktvisbakjes konden we natuurlijk ook niet gewoon passeren en Annemie en ik besloten jeugdsentiment op te halen op de oude Carrousel. Uiteindelijk was de rest van het gezelschap ons gevolgd, maar Joeri en Stijn bleven aan de kant staan wachten wegens niet coole attractie.
Kermis gaat natuurlijk gepaard met het nodige kermis-food en dankzij het mooie (en vooral droge) weer konden we de meer dan geslaagde avond afsluiten met een laat terrasje. Zeker voor herhaling vatbaar! :-)

Geen opmerkingen: