woensdag 15 augustus 2007

Het eerste afscheidsetentje

Gisteren zijn Stijn en ik nog een keertje naar Leuven afgezakt voor een etentje met Carolien en Dries. We hadden er pas 's avonds met hen afgesproken, maar we waren al in de namiddag vertrokken om nog eens door de stad te slenteren.
Het weer zat ook goed, dus konden we er ineens van profiteren om een terrasje te doen. Het was wel nog eventjes wachten vooraleer het 19u was, wat maakte dat we er onwaarschijnlijk lang over gedaan hebben om één cola'tje op te drinken... Maar aangezien het niet zo druk was, hebben de obers er niet moeilijk over gedaan en ons niet weggekeken :-)
Het etentje zelf ging door in Tr3s, een restaurantje in de Ravenstraat. Het restaurant ziet er hip en leuk uit en alles wordt er mooi gepresenteerd. Alleen de porties vallen een beetje klein uit. Voor mij was het zeker meer dan voldoende, maar Stijn had toch nog wat honger. Omdat er ook een grote groep zat die nogal wat lawaai produceerde, zijn we na het eten verder getrokken naar Rodins op de Oude Markt, om gepaard met een portie mini loempia's en enkele cocktails nog wat verder bij te praten.
Het was een leuke en gezellige avond. Stijn heeft het wel een keertje (letterlijk) Spaans benauwd gekregen toen er plannen werden gesmeed om samen naar Barcelona te gaan voor een paar dagjes, maar ondertussen lijkt het idee hem toch al niet meer zo angstaanjagend te zijn. Misschien geraak ik dan toch nog eens met hem op een vliegtuig richting buitenland! :-p
Omdat het de laatste keer was voordat ik naar Utrecht vertrek, hebben we meteen een weekend vastgelegd voor een bezoekje eind november. Tegen dan zal ik (hopelijk) toch wat leuke plekjes weten die het bezichtigen waard zijn...

2 opmerkingen:

Unknown zei

Ha, hij is al aan het bijdraaien. Zo moet dat! ;-)

Unknown zei

:-|