maandag 23 juli 2007

De Efteling

Al van tijdens de examens had ik het idee om deze zomer nog eens naar de Efteling te gaan. Het is al minstens een jaar of 13 geleden dat ik er nog geweest was, dus hoog tijd om nog eens terug te gaan! Stijn was er eerst niet zo enthousiast over (Efteling = kinderen en sprookjes en nog meer van die dingen die niet cool zijn), maar na wat voorbereidend gezeur van mijn kant draaide hij bij en wilde toch een bezoekje aan Kaatsheuvel gaan brengen.
In de eerste week van juli strooide het weer behoorlijk wat roet in het eten, waardoor onze Efteling-plannen noodgedwongen opgeborgen moesten worden. Maar vorige week had Stijn nog een weekje verlof en waren de weergoden ons gunstiger gezind, dus besloten we maandagavond om het er dinsdag op te wagen.

Ons dagje Efteling was heel erg geslaagd! We hebben heel mooi weer gehad: warm, maar niet heet en vooral droog. Het was ook niet razend druk in het park, waardoor we nergens lang moesten wachten en de lege rijen zo voorbij konden lopen. Het langste waar we moesten wachten was ongeveer 25 minuutjes aan De Vliegende Hollander, de laatste nieuwe attractie die het park rijk is. We hebben trouwens overal op de eerste rij gezeten, op de Python na, want een achtbaan is niet leuk op de eerste rij, de achterkant heeft meer effect!
Het enige minpuntje van de dag: we hadden allebei in het begin een natte broek overgehouden aan de PiraƱa en met een natte kont rond lopen was soms toch een beetje fris ;-)

Zie Picasa voor meer foto's

Met Hollebolle Gijs



Stijn zou niet in het Land van Laaf kunnen wonen :-D



Lange Jan



Op een paddestoel in het Sprookjesbos

Geen opmerkingen: