maandag 15 oktober 2007

Gevulde weekends

De voorbije weekends van september en oktober zijn stuk voor stuk goed gevuld en heel druk geweest. In oktober hebben we het fototoestel elke keer meegenomen en dat heeft nog wat kiekjes voor de collectie opgeleverd.

Het eerste weekend van oktober zijn we zaterdag eerst gaan wandelen rond de Abdij van 't Park in Heverlee.


's Avonds zijn we naar de eerste Halloweenavond van 't Oude Schuurtje in Hamont geweest.


Zondag was het Open Bedrijvendag en daar hebben we van geprofiteerd om in Maasmechelen B-art Chocolates te gaan bezoeken. Hier hebben we geen foto's genomen, maar hebben we wel lekker mogen proeven van allerlei verse chocoladeproducten.

Het tweede weekend van oktober was er geen tijd voor uitslapen. Zaterdag zijn Stijn en ik naar Gent gereden, waar de jaarlijkse F.A.C.T.S. Convention doorging in het ICC van Gent. Zoals er massa's elfjes en andere fantasyfiguren rondlopen op de Elf Fantasy Fair, is het hier de beurt aan alle Trekkies, Star Wars en Manga-freaks om hun beste kostuum uit de kast te halen.


Stijn heeft er zijn tweede rechtstreeks uit Japan geïmporteerde soundtrack van Chobits gevonden, ik heb er twee handgemaakte en gelimiteerde uitgaves van Corpse Bride op de kop getikt!


Zondag heeft Toyota voor één keertje zijn deuren geopend voor alle werknemers en hun familieleden. Stijn heeft ons na een introductiefilmpje een mooie rondleiding gegeven tussen de talrijke palletten en rekken vol bakjes. Nadien mochten we na een drankje en hapje de hoogte in met Benji-Fun.

2 opmerkingen:

Unknown zei

De weekends hebben inderdaad weer een pak leuke foto's opgeleverd. Het was de moeite.

Liez zei

Je hebt je precies uitgeleefd met comments op Picasa? :-)